Veiligheid

Niets is belangrijker dan de veiligheid van uw kind, maar veiligheid zit ‘m niet alleen het afschermen van de stopcontacten.

Ik laat niets aan het toeval over. Ik heb een EHBO-opleiding afgerond en mijn huis volledig kindvriendelijk ingericht. Aan alles is gedacht afstanden tussen spijlen van de bedjes, beveiliging van stopcontacten, deurstrips en veilig speelgoed.

Mijn doel is om een veilige omgeving voor de kinderen te creëren, waarin ze zelfredzaamheid en zelfvertrouwen ontwikkelen. Een kind ontwikkelt zich het beste wanneer hij/zij zich op zijn/haar gemak voelt. Dit ontstaat als er vertrouwen is binnen de groep en tussen kind en mijzelf. De kinderen krijgen bij De Aster veel vrijheid, maar ik ben duidelijk in het stellen van grenzen en ben consequent in het nastreven ervan.

Ik vind goed persoonlijk contact met u als ouder, net zo belangrijk als met uw kind. Het gaat erom dat u tevreden bent. Ik zie het zo dat De Aster een verlengstuk is van de opvoeding.

Ik begrijp dat het een grote stap is om uw kind bij iemand anders achter te laten. Daarom hebben we voordat u zich inschrijft een kennismakingsgesprek, waarin we uw wensen bespreken. Bij het ophalen van uw kind, bespreken we hoe het met uw kind gegaan is die dag.