Wie ben ik?

Ik ben Angela Coesel, ik heb veel verschillende dingen gedaan in mijn leven, voordat ik erachter kwam wat ik ècht wilde. Ik heb een opleiding grafisch vormgeven afgerond, maar ik merkte aan het einde van mijn studie dat ik meer behoefte had aan menselijke interactie.

Ik heb een tijdje in de horeca gewerkt, een kappersopleiding afgemaakt en drie seizoenen skiles gegeven in Oostenrijk. Daar ontdekte ik mijn echte passie en talent, omgaan met kinderen!

Het geven van skiles vind ik nog steeds fantastisch. Ik reis niet meer elke winter naar Oostenrijk, maar ik doe nog wel mee met een speciaal vrijwilligersproject, waar ik les geef aan visueel gehandicapte kinderen in Zoetermeer.

Na het ontdekken van mijn passie, ben ik een opleiding SPW3 gaan doen. En ik heb tijdens mijn hele studieperiode gewerkt bij DAK Kindercentra. De perfecte aanloop naar mijn droom, een eigen gastopvanghuis.
En die kappersopleiding, die is niet voor niets geweest. Ik knip nog af en toe in de avonduren, maar veel belangrijker, het knippen van de kinderen van De Aster zit bij het tarief inbegrepen.

Achtergrond

Ik ben geboren in Den Haag. Na mijn geboorte ben ik met mijn ouders en broer naar het buitenland verhuisd. Wij hebben 2 jaar in Amerika en 3 jaar in Japan gewoond. Ik spreek vloeiend Engels en goed Duits.

Ik heb een relatie sinds 2006 en wij hebben samen twee dochters, Naomi (Dec. 2009) en Fay (Okt. 2012).