Voorwaarden en tarieven

De Aster is open op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 7.30 uur tot 18.00 uur. Vooraf spreken we vaste opvang dagen af waarop uw kind bij De Aster komt verblijven. Eerder uw kind brengen is in overleg mogelijk.

De Aster vangt kinderen op vanaf 2 maanden tot 4 jaar.

Het tarief voor de opvang is € 6,10 p.u. per kind inclusief avondeten. Mocht u geen gebruik willen maken van het avondeten, dan is het tarief iets lager € 6,00 p.u. per kind.

Vooraf afgesproken vrije dagen/vakanties voor het kind worden niet in rekening gebracht. Bij afmelding in de ochtend, worden de kosten van die dag wel in rekening gebracht. De dagen dat de Aster niet open is (wegens vrije dag of ziekte van de gastouder) worden niet in rekening gebracht. Op Nationale feestdagen is De Aster gesloten.

Is uw kind ziek? Dan bespreken we samen of het verstandig of hij/zij naar De Aster komt die dag. Mocht uw kind in de loop van de dag ziek worden, dan neem ik altijd contact met u op!

Ook heeft Gastouder De aster een maandelijkse nieuwsbrief waarin ik de ouders informeer over de ontwikkelingen van de kinderen en gebeurtenissen van de maand.

In september begin ik een cursus voor babygebaren bij babymomenten om sneller te communiceren met de aller kleinste.

Het tarief is:

Inclusief: knipbeurt, broodmaaltijd, drinken, fruit, tussendoortjes en avondeten.
Exclusief: luiers, kunstvoeding, uitstapjes en kosten voor het gastouderbureau.

REGISTRATIE

De Aster is geregistreerd bij het LRK en werkt samen met Gastouderbureau Interkid (www.interkid.nl) en (www.gastouderland.nl). Ook voldoet De Aster aan de wettelijke eisen en u kunt aanspraak maken op een mogelijke bijdrage van de overheid via de Kinderopvangtoeslag (www.belastingdienst.nl/toeslagen).

Heeft u vragen over De Aster, dan kan bellen of mailen natuurlijk altijd, maar kom gewoon even langs voor een kop koffie en ervaar de sfeer bij ons.